Preuzmi player

policijaf

ŠIROKI BRIJEG - U protekla 24 sata na području ŽZH-a evidentirana su četiri kaznena djela. Od toga dva kaznena djela su iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ F BiH, jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ F BiH i jedno iz oblasti kaznenih djela protiv javnog reda i pravnog prometa KZ F BiH. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Evidentirane su i dvije prometne nezgode s manjom materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila tjelesne povrede. Dana 19.05.2020 godine u 12.30 sati, PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu da je osoba B.P.(57) iz Posušja zadobila tjelesne povrede prilikom pada s objekta koji je u izgradnji poduzeća „TEM Mandeks” u mjestu Knešpolje, Grad Široki Brijeg, te je vozilom Doma zdravlja Široki Brijeg prevezen na CUM Mostar. Po prijavi su postupili policijski službenici PU Široki Brijeg koji su uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH i inspektora za zaštitu na radu izvršili očevidne radnje te poduzimaju i ostale mjere i radnje s ciljem razjašnjavanja navedenog događaja, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

kamionobilaznica1

ŠIROKI BRIJEG - U poslijepodnevnim satima (20. svibanj) na širokobriješkoj obilaznici prevrnuo se kamion. Na kamionu je nastala veća materijalna šteta. Kako neslužbeno doznajemo radi se o samoslijetanju teretnog vozila koje je završilo iza zaštitne ograde uz sam rub provalije. Na teren su izašli pripadnici PU Široki Brijeg kako bi napravili očevid, a za sada nije poznatno ima li ozlijeđenih. Više detalja bi trebalo biti poznato nakon očevida.

policijafTOMISLAVGRAD - Na dijelu Duvanjskog polja, u blizini lokalne prometnice koja povezuje naselje Sarajlije i Tomislavgrad, 51-godišnji T.J. iz naselja Kuk pored Tomislavgrada počinio je samoubojstvo vatrenim oružjem.

Kako se doznaje iz MUP-a Hercegbosanske Županije (HBŽ), riječ je o zaposleniku PP Tomislavgrad, a njegovo beživotno tijelo pored vozila na spomenutoj lokaciji pronašle su njegove kolege oko 10.55 sati.

Na mjesto događaja izišao je županijski tužitelj uz asistenciju djelatnika MUP-a i PU Tomislavgrad te dežurnog mrtvozornika DZ Tomislavgrad koji je konstatirao nasilnu smrt vatrenim oružjem – pištoljem.

Tijelo smrtno stradalog policajca nakon očevida predano je obitelji.

Prema informacijama s terena, stradali policajac se  oko 7 sati trebao javiti na smjenu u PP Tomislavgrad.

Nakon sto nije došao na posao, radni kolega je pokrenuo internu potragu što je rezultiralo pronalaskom beživotnog tijela policajca u polju pored vozila.

policijafLJUBUŠKI - Noćas u 0:00 sati, u Ljubuškom, naselje Lisice dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

U ovoj prometnoj nezgodi, samoslijetanju vozila zabilježena je veća materijalna šteta, jedna osoba smrtno je stradala, a druga zadobila teže tjelesne ozlijede, pišu Grude.com.

Intervenirali su i ljubuški vatrogasci koji su u vremenu od 0:10 do 5:00 sati, izvlačili unesrećenu osobu iz vozila nakon prometne nezgode u mjestu Lisice.

Dana 13.05.2020. godine u 00.00 sati PU Ljubuški je zaprimila prijavu da se u mjestu Lisice, grad Ljubuški, dogodila prometna nesreća (samoslijetanje).

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja prometne nesreće izišli su policijski službenici PU Ljubuški kojom prilikom je utvrđeno da je osobnim motornim vozilom marke „VW Golf“ upravljao K.B.(26) iz mjesta Grab, grad Ljubuški, a na mjestu suvozača nalazio se A.G.(22) iz mjesta Grab, grad Ljubuški.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na licu mjesta preminuo je K.B.(26), dok je osoba A.G.(22) zadobila tjelesne povrede zasad neutvrđenog stupnja.

Policijski službenici PU Ljubuški su na mjestu događaja izvršili očevidne radnje uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, a na lokalnoj cesti promet je bio u potpunosti zatvoren u vremenu od 00.10 do 05.10 sati te se preusmjeravao na alternativne pravce.

Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu u narednom periodu obavit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar, a motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

CRNA KRONIKA

Pljačkaš poštara još nije uhićen - osim novca, ukrao i dron, dva mobitela

Pljačkaš poštara još nije uhićen - osim novca, ukrao i dron, dva mobitela

Petak, 10 Studeni 2023

MOSTAR - MUP Hercegovačko-neretvanske županije oglasio se priopćenjem po pitanju pljačke poštara na području Mostara. Opisali su i što je sve opljačkano i na kojem lokalitetu. ''Djelatnik brze pošte HP...

Izdani prekršajni nalozi kršiteljima javnog reda i mira

Izdani prekršajni nalozi kršiteljima javnog reda i mira

Utorak, 29 Studeni 2022

ŠIROKI BRIJEG - U subotu, 26. studenoga 2022. godine u 23:25 sati PU Široki Brijeg je od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg zaprimila prijavu da su tri mlađe muške...

Mostar: Istrčao iz automobila i bacio automatsku pušku i streljivo

Mostar: Istrčao iz automobila i bacio automatsku pušku i streljivo

Ponedjeljak, 28 Studeni 2022

MOSTAR - U naseljenom mjesto Vihovići u Mostaru, u nedjelju, 27. studenog, uhićena je jedna osoba koja je pokušala pobjeći policijskoj kontroli. Kako navode u priopćenju za javnost MUP-a HNŽ,...

Preminuo član MNK Hercegovina

Preminuo član MNK Hercegovina

Četvrtak, 28 Travanj 2022

ŠIROKI BRIJEG - Teška prometna nesreća dogodila se noćas u mjestu Dobrič kod Širokog Brijega na cesti Široki Brijeg – Mostar u kojoj je jedna osoba izgubila život. 'Očevidnim radnjama utvrđeno...

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo na Kočerinu

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo na Kočerinu

Srijeda, 06 Travanj 2022

ŠIROKI BRIJEG - Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke u utorak oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili su slobode T. K. (46) osumnjičenog...

Ubojstvo na Kočerinu

Ubojstvo na Kočerinu

Utorak, 05 Travanj 2022

ŠIROKI BRIJEG/LJUBUŠKI _ Dana 04.04.2022. godine u 23:40 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da se u obiteljskoj kući T. K. (46), u mjestu Kočerin, dogodila pucnjava iz vatrenog...

Ozlijeđene dvije osobe u požaru

Ozlijeđene dvije osobe u požaru

Utorak, 12 Listopad 2021

ŠIROKI BRIJEG - Dvije osobe su ozlijeđene u požaru koji se dogodio oko 12:45 sati u obiteljskoj kući u Ulici Antuna Mihanovića u Širokom Brijegu. Na teren su odmah izašli pripadnici...

U šumi u mjestu Vojnići pronađeno tijelo muškarca, usmrćen iz vatrenog oružja

U šumi u mjestu Vojnići pronađeno tijelo muškarca, usmrćen iz vatrenog oružja

Utorak, 10 Kolovoz 2021

LJUBUŠKI - Noćas je u mjestu Vojnići kod Ljubuškog pronađeno tijelo muškarca, potvrđeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije. "Dana 09. kolovoza 2021. godine u 23:38 sati PU Ljubuški zaprimila je...

Navijači Veleža tijekom slavlja napadali vozače i goste ugostiteljskih objekata

Navijači Veleža tijekom slavlja napadali vozače i goste ugostiteljskih objekata

Petak, 30 Srpanj 2021

MOSTAR - U četvrtak oko 23:00 sata u PS Mostar Jug obratio se J.M. (1990.). On je prijavio da mu je, dok se kretao s vozilom iz pravca Čapljine prema...